Klubnyheder

Lidt fra Finn formand

10. aug. 2018, kl. 07.52

Kære alle Jersie venner.

 

Nu er den lange sommer gået på hæld og fra den kommende uge begynder den nye håndboldsæson med alt hvad dermed følger.

 

I starten  af september skal de mange dygtige ungdomsspillere prøve sig af på diverse niveaustævner. De første tre søndage i september har vi ønsket at afvikle disse niveaustævner i Jersie hallen, så her håber vi på hjemmekampe og en sparet tur til Lolland eller Nordsjælland. Sker det skal vi bruge nogle frivillige til dommerbord og cafeteriet, men mere om det når spilleplanen er klar.

 

I løbet af august og september vil vi i JHK gøre os ekstra umage, for at se om ikke vi kan få lidt flere unge til at spille håndbold - verdens bedste sport.

 

Det sker både gennem forbundets skoleaktivitet Håndboldkaravanen, der igen i år kommer til Uglegaardsskolen, samt i løbet af september, hvor Jersie støtter op omkring den Solrød Kommunes aktivitet September som Idrætsmåned.

 

Aktiviteterne foregår i skoletiden og vi ved godt, at mange af Jer gør alt hvad I kan  for at øge bruttonationalproduktet på arbejdspladserne rundt omkring, men vi vil alligevel spørge om ikke du har mulighed for at give en hånd med til nogle af disse aktiviteter hvad enten du er træner eller forældre. Vi kan bruge hver en hånd.

 

Planen er lige nu følgende;

 

Mandag den 27/8 kommer Håndboldkaravanen til Uglegaardsskolen, hvor vi skal bruge 5 mand høj til at hjælpe forbundets instruktører. Aktiviteten sker i samarbejde med skolens 4. klasser.

 

Mandag eller tirsdag den 3-4/9 arrangerer Jersie HK håndboldintrodag for nogle af  Uglegaardskolens elever under temaet September som idrætsmåned. Det er ikke helt på plads hvilken årgang som skolen ønsker skal deltage denne dag, men vi har brug for i hvert fald  5 frivillige i tidsrummet mellem kl 9 og 14.

 

Den 11/9 er det samme aktivitet på Munkekærskolen og i samme tidsrum.

 

Og endelige gør det løs i Havdrup den 25/9 med samme koncept.

 

Vi har brug for netop din hjælp i forbindelse med disse fire arrangementer, som gerne skulle skaffe os nogle flere spillere i ungdomsårgangene.

 

Tilmelding til Ole Steensgaard på [email protected] eller tag fat i en fra bestyrelsen hvis du har spørgsmål.

 

På forhånd tak

 

Finn Petersen